Άννα Σαμιώτου: Yποψήφια βουλευτής Β’ Πειραιώς

Newsbomb

Με νέα πρόσωπα προχωρά η Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές. Ο λόγος για την Άννα Σαμιώτου η οποία ρίχνεται στην μάχη της Β΄ Πειραιά, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά.


Γεννήθηκε στον Πειραιά, οι γονείς της είναι ο Ευστράτιος και η Σταματίνα και είναι μητέρα δύο παιδιών της Ελπίδας και της Ευστρατίας-Κωνσταντίνας.

Υπηρέτησε στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ως Διευθύντρια Διοικητικού.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού του Πανεπιστημίου Πειραιά με ειδίκευση στο Marketing & Management.

Συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας όπου έλαβε τον μεταπτυχιακό μου τίτλο.

Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Unesco με αντικείμενο Health Chain Management and Hospital Logistics Implementation

Επίσης συμμετείχε σε προγράμματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας WHO όπως: «Public Health Policy and Systems In the European Region»

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων και επιμορφωτικών προγραμμάτων όπως:

«Βελτίωση Κοινωνικών Ικανοτήτων – Σύγχρονου περιβάλλοντος και αντιμετώπισης» Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης.
«Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης
«Προαγωγή και Διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και άρση του κοινωνικού αποκλεισμού» (ΚΕΛΠΝΟ) κ.λ.π.

Εργάστηκε στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά «Αγ. Παντελεήμων» (1985-2005) όπου μεταξύ άλλων εκτελούσε καθήκοντα Προϊσταμένης Τμήματος, ως μέλος διαφόρων επιτροπών, ως Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου κ.λ.π.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» (2005-2008)

• Ως Διευθύντρια Διοικητικού και Οικονομικού
Διετέλεσα
• Πρόεδρος Υπηρεσιακού Συμβουλίου
• Μέλος Υπηρεσιακού Συμβουλίου Προνομιακών Ιδρυμάτων
• Μέλος διαφόρων επιτροπών
• Αναπληρώτρια Υποδιοικητή του Νοσοκομείου

Ενώ από το 2009 είναι Διευθύντρια Διοικητικού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Μέλος και Εισηγήτρια του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Επίσης έχει συμμετάσχει σε Δημοσιεύσεις όπως:«Ηγεσία και Συναισθηματική Νοημοσύνη» (9ο Συνέδριο Management Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved