Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Π. Καμμένος για το non paper

Newsbomb

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τη διερεύνηση της υπόθεσης με το non paper που διένειμε η Προεδρία της Δημοκρατίας και στο οποίο φέρεται να προτείνει σενάρια για τη συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας, προανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σε δηλώσεις του στο Real Fm, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι το κείμενο δεν είναι δικό του και δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του κόμματός του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εστάλη ηλεκτρονικά στο κόμμα, από φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως πρόταση και από λάθος «να βρέθηκε στη συζήτηση».

«Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει. Ο κ. Μπίτσιος μας είπε ψέματα», είπε ο κ. Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι «παίχτηκε ένα παιχνίδι από την Προεδρία της Δημοκρατίας» σε βάρος του κόμματός του.

«Θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Συκοφαντούν κάθε αντιμνημονιακή φωνή. Τα ίδια έκαναν και προεκλογικά με το πλαστό κείμενο σε βάρος υποψήφιου βουλευτή του κόμματος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κάλεσε τα κόμματα να καταθέσουν το κυβερνητικό τους πρόγραμμα, με σαφείς θέσεις ώστε «να ξέρει ο κόσμος τι θέλει να κάνει ο καθένας»

Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο κ. Παπούλιας ίσως παραπλανήθηκε, ενώ χαρακτήρισε «περίεργη» τη στάση του κ. Μπίτσιου.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved