ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«ΠΑΤΡΙΔΑ»: Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής το κόμμα του Μπογδάνου

«ΠΑΤΡΙΔΑ»: Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής το κόμμα του Μπογδάνου
INTIME NEWS

Αρχές του νέου κόμματος με αντιπρόεδρο την Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία»

Το όνομα, τις αρχές και το σήμα του νέου του κόμματος ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά το «διαζύγιο» με τους Φαήλο Κρανιδιώτη και Θάνο Τζήμερο.

«ΠΑΤΡΙΔΑ», δηλαδή Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής είναι το όνομα που επέλεξε για τον φορέα που ηγείται και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του, «η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι το αληθινά δεξιό, συντηρητικό, αστικό κόμμα και αποτελεί το όχημα που θα μας οδηγήσει σε μέρες που ο Έλληνας και η Ελληνίδα θα είναι η πρώτη προτεραιότητα και θα ζουν με αξιοπρέπεια και ευμάρεια σε μια ισχυρή Ελλάδα».

Αντιπρόεδρος του κόμματος είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μπογδάνος δημοσίευσε το logo του κόμματος, με ξεκάθαρες, όπως γράφει, αρχές: «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία», ενώ στάθηκε ότι μέσω του ιδίου, το κόμμα του θα έχει και φωνή στη Βουλή.

«Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη. Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας» κατέληξε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή.

Οι αρχές μας ξεκάθαρες: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία.

Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη.

Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας.

Διαβάστε σχετικά