Κουβέλης: Δεν αποκλείω τρίτη εκλογική αναμέτρηση

Newsbomb

«Η ελληνική κοινωνία έχει ελάχιστες αντοχές πλέον», τόνισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, σημειώνοντας πως ο λαός έχει ματώσει, αλλά δεν υπάρχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Ο κ. Κουβέλης έθεσε ως προτεραιότητα την χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής μέχρι το 2017-18, υποστηρίζοντας πως η επιμήκυνση αυτή εμπεριέχει συγκεκριμένα στοιχεία, όπως μείωση του επιτοκίου και μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο στην καταβολή των δόσεων.

Για την 18η Ιουνίου, εξέφρασε την ελπίδα να έχει η χώρα κυβέρνηση και μάλιστα κυβέρνηση με προοδευτικό πολιτικό περιεχόμενο, κάτι το οποίο, όπως είπε, θα επιδιώξει η ΔΗΜΑΡ.

Ερωτηθείς αν η χώρα ενδέχεται να πάει σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε: «Το απεύχομαι αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω».

Διαβεβαίωσε πάντως ότι το κόμμα του θα κάνει ό,τι μπορεί για να έχει η χώρα κυβέρνηση και είπε πως η ΔΗΜΑΡ θα απευθύνει το πρόγραμμά της «στο ΣΥΡΙΖΑ, αναμφισβήτητα, αλλά με συγκεκριμένα πράγματα» καθώς και σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, «στη βάση συγκεκριμένης γραπτής πολιτικής συμφωνίας».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved