ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος: «Δεν υπάρχουν χρήματα για την ελληνική οικογένεια»

Μπογδάνος: «Δεν υπάρχουν χρήματα για την ελληνική οικογένεια»
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
(Πηγή: Intime News)

Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ και ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος τοποθετήθηκε σχετικά με τη χρηματοδότηση των δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων.

Απάντηση στην υπ’ αριθμόν 696/4.11.2022 ερώτηση που υπέβαλε ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής – ΠΑΤΡΙΔΑ και ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχετικά με τη χρηματοδότηση των δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, έδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονται, προκύπτει ότι διατίθενται 106 εκατομμύρια ευρώ από την πλευρά της κυβέρνησης και μάλιστα τα 6 εξ’ αυτών δίδονται για δομή της οποίας ωφελούμενοι είναι μέλη εγκληματικής συμμορίας από το Πακιστάν.

Όπως σχολίασε ο κ. Μπογδάνος: «Δεν υπάρχουν χρήματα για την ελληνική οικογένεια, ούτε περιθώριο να πέσουν οι φόροι και ο ΦΠΑ, να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και ο ΦΕΚ καυσίμων. Υπάρχουν όμως 106 εκ. για δομές ασυνόδευτων ανηλίκων -και μάλιστα 6 εκ. για δομή με “ωφελούμενους” μέλη εγκληματικής συμμορίας από το Πακιστάν».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Μπογδάνος: Στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγινε πατέρας - H πρώτη φωτογραφία του μωρού

Μπογδάνος: «Χάσαμε φερόμενη ως Τούρκο πράκτορα;»