ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελλάδα καταδικάζει την επίθεση σε όχημα της ιταλικής πρεσβείας

Η Ελλάδα καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση σε όχημα της ιταλικής πρεσβείας
O Νίκος Δένδιας.
Intime News

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να οδηγηθούν οι ένοχοι στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Την έντονη καταδίκη της ελληνικής κυβέρνησης για τη βομβιστική επίθεση κατά του αυτοκινήτου στελέχους της ιταλικής πρεσβείας, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας Αντόνιο Ταγιάνι, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

«Θα ήθελα να σας μεταφέρω την πιο εντονή καταδίκη από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης της βομβιστικής επίθεσης κατά του αυτοκινήτου τού στελέχους της ιταλικής πρεσβείας», ανέφερε ο Νίκος Δένδιας κατά την έναρξη της συνομιλίας στο γραφείο του, παρουσία των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

«Θα ήθελα να σας πω ότι η Κυβέρνησή μας, αλλά και η ελληνική κοινωνία, βδελύσσεται από το συγκεκριμένο γεγονός και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποκατασταθεί η νομιμότητα, για να οδηγηθούν οι ένοχοι στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Και πάλι, σας ευχαριστώ θερμά για την επίσκεψή σας σήμερα εδώ», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Συνάντηση Δένδια με την ΥΠΕΞ της Αλβανίας: Η ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων στο επίκεντρο

Συνάντηση Δένδια – Τσούνη: «Οι ΗΠΑ εκτιμούν ιδιαιτέρως την Ελλάδα»

Δένδιας από Πολωνία: Ο αναθεωρητισμός ψάχνει έδαφος σε κινούμενη άμμο