ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης: Πατήθηκε λάθος κουμπί στην ψηφοφορία για τα 600 ευρώ στους ένστολους

Ζαχαριάδης: Πατήθηκε λάθος κουμπί στην ψηφοφορία για τα 600 ευρώ στους ένστολους
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, υποστήριξε πως στη διάρκεια της ψηφοφορίας για το επίδομα των 600 ευρώ σε αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες, υπήρξε επί της ουσίας λάθος πάτημα κουμπιού από τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπέρ του μέτρου της έκτακτης χορήγησης επιδόματος 600 ευρώ σε ένστολους τάσσεται ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», εξήγησε πως υπήρξε λάθος κατά την τοποθέτηση των ψήφων του κόμματος.

«Θέλω να διορθώσω ένα λάθος δικό μας. Για το επίδομα των 600 ευρώ στους ένστολους, τοποθετήθηκε υπέρ και η εισηγήτριά μας κι ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος, αλλά κι εγώ τάχθηκα υπέρ του μέτρου των 600 ευρώ», είπε αρχικά.

«Και βεβαίως με τη σωστή κριτική που ακούστηκε πριν, υπέρ της διεύρυνσης του μέτρου. Την ώρα της ψηφοφορίας έγινε λάθος. Τώρα (σ.σ.: το πρωί της Τρίτης) που θα ανοίξει η νομοθετική υπηρεσία της Βουλής, θα το διορθώσουμε», πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Έγινε λάθος στην τοποθέτηση των ψήφων μας, από τον άνθρωπο που πάτησε το κουμπί. Έχει συμβεί σε όλους. Έχει συμβεί και σε μένα με το να κάνεις λάθος το «ναι» το «όχι» ή το «παρών» όταν πρέπει να ψηφίσεις τόσες πολλές φορές και τόσα πολλά άρθρα. Είναι λοιπόν «ναι» και ζητάμε την διεύρυνση του μέτρου», εξήγησε στη συνέχεια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: