ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Δένδιας: Λιποθύμησε στο Άγιο Όρος - Ακυρώθηκε το πρόγραμμά του

Νίκος Δένδιας: Λιποθύμησε στο Άγιο Όρος - Ακυρώθηκε το πρόγραμμά του
Ο Νίκος Δένδιας στο Άγιο Όρος
Eurokinissi

Στη Μονή σήμανε συναγερμός και ο κ. Δένδιας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους

Ξαφνική ζαλάδα αισθάνθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρισκόταν στο Άγιο Όρος. Σύμφωνα με την ενημέρωση που ακολούθησε από διπλωματικές πηγές, ο Νίκος Δένδιας είχε επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Στη Μονή σήμανε συναγερμός και ο κ. Δένδιας δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους. Άμεσα κλήθηκε ελικόπτερο, προκειμένου να παραλάβει τον Νίκο Δένδια και να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Η κατάσταση της υγείας του υπουργού Εξωτερικών δεν εμπνέει καμία ανησυχία και σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ήταν ορθοστατικής υπότασης. Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας του Νίκου Δένδια ματαιώθηκε– επρόκειτο μετά τη Μονή Ξενοφώντος να μεταβεί στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου.

Η επίσκεψή του, πάντως, στο Άγιο Όρος ξεκίνησε με μια περιπέτεια, καθώς λόγω πυκνής ομίχλης, το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.

Σχετικές ειδήσεις

Νίκος Δένδιας: Είχε επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης στο Άγιο Όρος

Δένδιας από Άγιο Όρος: Να δώσουμε κάθε στήριξη και βοήθεια

Άγιον Όρος: Περιπέτεια στον αέρα για τον Νίκο Δένδια