ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογική σύσκεψη την Τετάρτη στο Μαξίμου – Ποιοι παίρνουν μέρος

Εκλογική σύσκεψη την Τετάρτη στο Μαξίμου – Ποιοι παίρνουν μέρος
INTIME

Η προβολή του κυβερνητικού έργου και η διαμόρφωση του «γαλάζιου» προγράμματος ενόψει εκλογών θα αποτελέσουν την ατζέντα της συζήτησης της «εκλογικής» σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα διεξαχθεί το πρωί της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου αναμένεται να κυριαρχήσουν τα ανοιχτά εκλογικά θέματα και οι τρόποι επικοινωνίας των στόχων της επόμενης τετραετίας.

Στη σύσκεψη εκτός του πρωθυπουργού, θα βρεθούν ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, ο πρώην υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώργης και ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης.

Η σύσκεψη θα εξετάσει τις κινήσεις της κυβέρνησης για την προβολή του κυβερνητικού έργου στη διάρκεια της τετραετίας αλλά και τον προγραμματισμό των προεκλογικών περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Αττική και περιφέρεια.

Ως πρώτοι σταθμοί πάντως, έχουν ήδη επιλεγεί, Κομοτηνή, Κοζάνη, Ιωάννινα και Λάρισα.

Σχετικές ειδήσεις

Εκλογές: Το πρόγραμμα των 60 ημερών για να κλείσουν οι εκκρεμότητες

Οι ημερομηνίες των εκλογών - «Λαβράκι» Κουτσούμπα για την πρώτη κάλπη

Εκλογές 2023: Το τετ-α-τετ Μητσοτάκη και Κουτσούμπα που επιβεβαίωσε τον Απρίλιο