ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Άλλοι 600 ειδικοί φρουροί στην Αττική από 20 Ιανουαρίου

Τάκης Θεοδωρικάκος
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος, η κατανομή των 600 ειδικών φρουρών θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη τα κενά τόσο στις οργανικές θέσεις όσο και στα σημεία που υπάρχουν ανάγκες

Στις 20 Ιανουάριου 600 νέοι ειδικοί φρουροί θα κατευθυνθούν στο σύνολο των αστυνομικών τμημάτων του Λεκανοπέδιου της Αττικής για καθημερινές περιπολίες και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος, η κατανομή των 600 ειδικών φρουρών θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη τα κενά τόσο στις οργανικές θέσεις όσο και στα σημεία που υπάρχουν ανάγκες.

Μιλώντας για τον Έβρο, επεσήμανε ότι μόνο τις πρώτες εννέα μέρες του Ιανουαρίου, τουλάχιστον 2.000 παράνομοι μετανάστες προσπάθησαν να μπουν στην Ελλάδα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σημείωσε ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν 25 διακινητές μόνο αυτή την εβδομάδα. Αναφέρθηκε και στην κατασκευή του φράχτη στον Έβρο, τονίζοντας ότι προχωρά άμεσα η κατασκευή 35 χιλιομέτρων στο κεντρικό σημείο, με προϋπολογισμό 100 εκατ. ευρώ. «Στόχος είναι να συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα 100 χιλιόμετρα», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σχετικές ειδήσεις

Θεοδωρικάκος: Επέκταση του φράχτη στον Έβρο η απάντηση στην Τουρκία

Θεοδωρικάκος: « Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την τακτική του τεχνητού διχασμού»

Θεοδωρικάκος για αστυνομικές επιχειρήσεις: «Βάζουμε τέλος σε άβατα»