ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιάννης Οικονόμου στο Newsbomb.gr για το αν το υπουργικό της Παρασκευής θα είναι το τελευταίο

Ο Γιάννης Οικονόμου στο Newsbomb.gr για το αν το υπουργικό της Παρασκευής θα είναι το τελευταίο

Για το αν το υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής θα είναι το τελευταίο απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

Σε ερώτηση του Newsbomb.gr και της δημοσιογράφου Αμαλίας Κάτζου σχετικά με το αν το υπουργικό της Παρασκευής θα είναι το τελευταίο της παρούσας κυβέρνησης, αλλά και αν θα υπάρξει αύξηση - έκπληξη στον κατώτατο μισθό, απάντησε... λακωνικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Στο υπουργικό της Παρασκευής θα πάρετε τις απαντήσεις σας για όλα αυτά τα ερωτήματα» ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου, προαναγγέλοντας την ανακοίνωση των αποφάσεων σχετικά με τις εκλογές στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ξεκίνησε την ενημέρωση στους συντάκτες με σφοδρότατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση Πολάκη.

«Ήθελε να φτιάξει μπανανία και αυταρχικό καθεστώς όταν προσπάθησε να φυλακίσει πολιτικά στελέχη. Δεν δίστασαν να συνεργαστούν και με τα άκρα για να ψηφίσουν τον Ποινικό Κώδικα.

Μπροστά στην κατακραυγή και υπό το βάρος της απόφασης για Παππά, ετοιμάζονται να απομακρύνουν τον Πολάκη, όμως για να απαλλαγούν από τον Πολακισμό χρειάζονται περισσότερα. Ο κ. Τσίπρας να αναλάβει την πολιτική ευθύνη γι αυτή την κατρακύλα. Ο Πολάκης είναι μια μεμονωμένη περίπτωση;

Η στοχοποίηση δημοσιογράφων και ΜΜΕ εξαντλούνταν στον Πολάκη; Ή είναι κυρίαρχη αντίληψη του Τσίπρα; Μόνο ο κ. Πολάκης με την προχθεσινή προκήρυξη στοχοποίησε δημοσιογράφους ή σε σποτ του 2020 που κατηγορούσαν συλλήβδην τους δημοσιογράφους ότι ελέγχονται και χρηματίζονται;

Ο Τσίπρας επένδυσε στη χυδαιότητα Πολάκη. Ο πολακισμός έφτασε να γίνει πολιτική παθογένεια που χαρακτηρίζει τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα στο σώμα του Πολάκη, υπάρχει το πνεύμα του Τσίπρα. Ο Τσίπρας του καταλόγισε μόνο προσωπική σταυροφορία. Ο Πολάκης χαλάει την ατμόσφαιρα θεσμικής στροφής του Τσίπρα. Οφείλει όχι μόνο να τον διαγράψει αλλά και να αποδοκιμάσει λόγω και έργω τον πυρήνα του πολακισμού. Επιβάλλεται η άμεση διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ και η απόσυρση από τα ψηφοδέλτια τον καταδικασμένο Νίκο Παππά».

Σε ερώτηση του Newsbomb.gr για το αν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαχωρίζει Τσίπρα από Πολάκη, ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε: «Μέσα στο σώμα του κ. Πολάκη υπάρχει το πνεύμα του κ. Τσίπρα. Αν έχω διαβάσει καλά τις τοποθετήσεις για την απόφαση για Παππά, τι έχουν πει; Ότι οι δικαστές είναι πιασμένοι. Γιατί δεν περνάνε από το Πειθαρχικό και τον κ. Αθανασίου; Κάπως έτσι το είπε. Ο Τσίπρας κάλεσε το λαό να επιβάλει δικαιοσύνη στη Δικαιοσύνη. Δεν έχουμε λαοκρατία. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει αποφάσεις με το αν συμφωνούν με τις επιδιώξεις του. Θέλουν λαϊκά δικαστήρια όπως αυτά που ζήταγαν το 2011 για να δικάσουν πολιτικούς αντιπάλους. Πολάκης και Τσίπρας είναι η ίδια αντίληψη για τη θεσμική λειτουργία και αυτό δεν αποδεικνύεται από ένα περιστατικό».

Σχετικές ειδήσεις

ΝΔ: Focus στη μάχη των εκλογών με σύνθημα «Όλη η Ελλάδα μπλε»

«Διαβολοβδομάδα» για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: Το καυτό δεκαήμερο του Μαρτίου

Παύλος Πολάκης: «Τρέχουν» οι διαδικασίες μετά την εισαγγελική παρέμβαση – Πώς σχετίζονται οι εκλογές