ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - «Επίθεση» ΝΔ σε Κάτση: «Στο κόμμα του Τσίπρα, χάθηκε η τσίπα»

Εκλογές 2023 - «Επίθεση» ΝΔ σε Κάτση: «Στο κόμμα του Τσίπρα, χάθηκε η τσίπα»

Εκλογές 2023: Για «βούρκο των υπογείων της Κουμουνδούρου» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για τον Μάριο Κάτση.

«Στο κόμμα του Τσίπρα, χάθηκε η τσίπα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριο Κάτση. «Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κάτσης, στην προσπάθειά του να ξεπλύνει την επιλογή Μιθριδάτη, φτάνει στο έσχατο σημείο αθλιότητας να ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία με «φίλους παιδοβιαστών», υιοθετώντας για πρώτη φορά επίσημα άθλια συνθήματα και hashtags του βούρκου των υπογείων της Κουμουνδούρου!

Στο κόμμα του κ. Τσίπρα χάθηκε η τσίπα. Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Κάτσης θα είχε ήδη διαγραφεί! Στον ΣΥΡΙΖΑ της χυδαιότητας και του Πολακισμού είναι απλώς ένας ακόμη «άξιος» εκφραστής της κεντρικής γραμμής! Έχει συμμετάσχει σε 18 μεταμοσχεύσεις.

Υπάρχει μια χαρακτηριστική περίπτωση ενός 6χρονου παιδιού. Πολύ πολύ σοβαρό, ο συγκεκριμένος γιατρός γνώριζε ότι ήδη έχει υποστεί το παιδί εγκεφαλοπάθεια και τετραπληγία, το πρώτο που τον ενδιέφερε ήταν να καταψυχεί ο εγκέφαλός του. Για να γίνει μεταμόσχευση πρέπει να λειτουργεί ο εγκέφαλος.

Η κατάθεσή μου αφιερώνεται στη μνήμη της Τζωρτζίνας. Αδιαπραγμάτευση η ιδέα των μεταμοσχέυσεων και περιμένω να παρέμβει το υπουργείο Υγείας γιατί θεωρώ ότι η δωρεά οργάνων είναι πάνω από όλα».

Σχετικές ειδήσεις

Εκλογές 2023 - Τσίπρας: «Η πιο ισχυρή αντισυστημική ψήφος είναι αυτή στον ΣΥΡΙΖΑ»

Εκλογές 2023- Βαρβιτσιώτης: Κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή

Εκλογές 2023: Άγρια κόντρα Μπακογιάννη με Σκουρλέτη – «Μην χτυπιέστε, δεν θα μου βάζετε λόγια»