ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Άγρια κόντρα Μπακογιάννη με Σκουρλέτη – «Μην χτυπιέστε, δεν θα μου βάζετε λόγια»

Εκλογές 2023: Άγρια κόντρα Μπακογιάννη με Σκουρλέτη – «Μην χτυπιέστε, δεν θα μου βάζετε λόγια»

Εκλογές 2023: Έντονη αντιπαράθεση για την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Πάνο Σκουρλέτη στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή συζήτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες και τις προγραμματικές δηλώσεις των κομμάτων.

«Άναψε» για τα καλά η προεκλογική αντιπαράθεση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης (5/4). Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, είχε άγρια κόντρα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, η οποία κορυφώθηκε προς τη λήξη της συζήτησης.

«Χαίρομαι που η κ. Μπακογιάννη είπε ότι θα πιέσουν με κάθε τρόπο το ΠΑΣΟΚ, είτε με μεταγραφές προσώπων, που παραπέμπει σε άλλες πρακτικές», ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης με την κ. Μπακογιάννη να απορεί και να αναφέρει «Είπα εγώ αυτό το πράγμα;». Ο κ. Σκουρλέτης συνέχιζε την τοποθέτησή του, με την κ. Μπακογιάννη να εξανίσταται και να αναφέρει «Κύριε Σκουρλέτη, δεν είπαμε πρόσωπα. Εμένα δεν θα μου βάλετε λόγια στο στόμα, είμαι πολύ παλιά για να μου τα λέτε αυτά».

Ο κ. Σκουρλέτης έκανε λόγο για αναπάντητα ερωτήματα, με την άλλοτε υπουργό της ΝΔ να ζητά να μάθει ποια είναι τα ερωτήματα. Τότε, ο άλλοτε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε με ένταση πως ένα από αυτά είναι «αν σας είπε ο αδερφός σας για ποιο λόγο παρακολουθούσε άτομα της οικογένειάς σας και πώς θα πάμε έτσι σε εκλογές», με την κ. Μπακογιάννη να απαντά «ψυχραιμία, μην χτυπιέστε… Θα σας απαντήσω».

«Θα σας απαντήσω, μην συγχύζεστε», συνέχισε η κ. Μπακογιάννη προς τον κ. Σκουρλέτη που συνέχισε σε έντονο ύφος να θέτει ερωτήματα.

«Κύριε Σκουρλέτη, κι εσείς κι εγώ έχουμε ξανακάνει κουβέντα, και μάλιστα έλεγα να το παίξουμε αυτό το βίντεο, για την ελληνική οικονομία δεν υπάρχει δεύτερη γνώμη διεθνώς. Και δεν υπάρχει δεύτερη γνώμη διότι ακριβώς η ελληνική οικονομία στέκεται στα πόδια της, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Και ευτυχώς για την ελληνική οικονομία, γιατί αλλοίμονό μας», κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.