Αθηνά Λινού: «Η δήλωση του κ. Πνευματικού είναι τρομακτική, κάνει λόγο για επιλογή ασθενών»

Η Αθηνά Λινού, μέλος της Εκλογικής Επιτροπής και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «σχέδιο της ΝΔ, να μην επενδύσει στο ΕΣΥ»,
Αθηνά Λινού: «Η δήλωση του κ. Πνευματικού είναι τρομακτική, κάνει λόγο για επιλογή ασθενών»
eurokinissi
1'

«Τρομακτική» χαρακτηρίζει την τοποθέτηση του καθηγητή Ιατρικής και υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρου Πνευματικού, η Αθηνά Λινού.

Το μέλος της Εκλογικής Επιτροπής και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «σχέδιο της ΝΔ, να μην επενδύσει στο ΕΣΥ», σημειώνοντας πως μόνο το κόμμα της είπα ο ικανό να στηρίξει επαρκώς τη δημόσια Υγεία.

Αναλυτικά η δήλωση Λινού

Η δήλωση του κ. Πνευματικού είναι τρομακτική, κάνει λόγο για επιλογή ασθενών ανάλογα με το κόστος της θεραπείας. Η δήλωση αυτή όμως αποκαλύπτει το σχέδιο της ΝΔ για την Υγεία. Η ΝΔ δεν προτίθεται να επενδύσει ούτε στους λειτουργούς υγείας, ούτε στις υποδομές. Για αυτό το λόγο, βιώσαμε ήδη 3 θανάτους λόγω έλλειψης προσωπικού στο ΕΚΑΒ. Η ανασυγκρότηση του ΕΣΥ αποσκοπεί σε δημόσια δωρεάν και καθολική παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικής κατάστασης ή τόπου διαμονής. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που πιστεύει στην αξία του ανθρώπινου προσώπου και βέβαια στο ισχυρό κοινωνικό κράτος. Το δίλημμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή