ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι στοιχηματικές «μίλησαν» - Μεγάλο φαβορί η Αχτσιόγλου, τι αποδόσεις έχει ο Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Οι στοιχηματικές «μίλησαν» - Μεγάλο φαβορί η Αχτσιόγλου, τι αποδόσεις έχει ο Κασσελάκης
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

ΣΥΡΙΖΑ: Τελική ευθεία για την εκλογή προέδρου στην αξιωματική αντιπολίτευση, με τις εταιρείες στοιχημάτων ήδη να έχουν δημοσιεύσει αποδόσεις για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα.

Περίπου 10 ημέρες απομένουν για την έναρξη των αρχαιρεσιών στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα υπάρξει η εκλογή του νέου προέδρου. Στους μέχρι τώρα υποψήφιους προστέθηκε ο αμφιλεγόμενος Στέφανος Κασσελάκης, όμως, δεν φαίνεται να διαφοροποίησε αρκετά τα δεδομένα που ήδη είχαν διαμορφωθεί στην «κούρσα διαδοχής» του Αλέξη Τσίπρα.

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν αποδόσεις για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και όλες έχουν αναδείξει ως μεγάλο φαβορί την Έφη Αχτσιόγλου. Η υποψήφια για τον προεδρικό θώκο «πληρώνει» σε ένα εύρος αποδόσεων από 1,35 μέχρι 1,80 όντας το φαβορί σε όλες τις εταιρείες στοιχήματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του, έρχεται να μπει «σφήνα» στους υπόλοιπους υποψήφιους και είναι το δεύτερο φαβορί για τις εταιρείες στοιχήματος. Οι αποδόσεις υπέρ του κυμαίνονται από το 2,00 μέχρι το 3,00.

Από εκεί και πέρα, ακολουθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Στέφανος Τζουμάκας με αυτή τη σειρά.

Κασσελάκης: Όταν στήριζε την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για την ηγεσία της ΝΔ

Σε ανύποπτο χρονικό διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο νέος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εκφράσει τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις απόψεις του να δημοσιεύονται στην αγγλική έκδοση της Καθημερινής.

«Τον Απρίλιο έγινα υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, σε τιμητική θέση εκπροσωπώντας τους ομογενείς. Δεν ήταν μια απόφαση χωρίς σκέψη: Από το 2012 είχα αναπτύξει άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο ήταν βουλευτής, στη συνέχεια μέλος του υπουργικού συμβουλίου και τελικά επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, του παρείχα την υποστήριξή μου μέσω κειμένου μου στον Εθνικό Κήρυκα όταν διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος. Τον σεβόμουν –και τον σέβομαι ακόμα– προσωπικά», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην αγγλική έκδοση της Καθημερινής.

Σχετικές ειδήσεις