ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε η Έφη Αχτσιόγλου – «Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα, επιστρέφουμε δυναμικά»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε η Έφη Αχτσιόγλου – «Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα, επιστρέφουμε δυναμικά»
EUROKINISSI

Με μηνύματα για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι πρώτες δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου μετά την ψήφο της στις εσωκομματικές εκλογές στις οποίες διεκδικεί την προεδρία.

Σε εξέλιξη είναι οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάδειξη νέου προέδρου. Η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία είναι μία εκ των πέντε υποψηφίων, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα καθώς ψήφισε στο Περιστέρι λίγο μετά τις 10:30. Εξερχόμενη του εκλογικού κέντρου, η κ. Αχτσιόγλου προχώρησε και σε δηλώσεις αναφορικά με τις εκλογές αλλά και σχετικά με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ.

«Σήμερα είναι μία μεγάλη ημέρα. Είναι μία ημέρα δημοκρατικής συμμετοχής. Μέρα ενδυνάμωσης της δημοκρατικής παράταξης. Μέρα ανανέωσης της σύγχρονης Αριστεράς. Είναι μία σημαντική ημέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου», είπε αρχικά η Έφη Αχτσιόγλου και πρόσθεσε:

«Σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιστρέφει δυναμικά. Και εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά τους. Στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μία καλύτερη ζωή, με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια».

Κλείνοντας, η κ. Αχτσιόγλου υπογράμμισε: «Χθες ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι το σχέδιό του για τα επόμενα χρόνια είναι να επιβιώσουμε. Δεν θα πάρουμε. Σήμερα στέλνουμε το πρώτο μήνυμα, από αύριο διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει».