ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ:  Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Με ανακοίνωσή της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εσωκομματικές εκλογές ξεκαθαρίζει ποιος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στην επαναληπτική διαδικασία εκλογής προέδρου την Κυριακή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΕΦΕ: «Στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου 2023 μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι και όσες ψήφισαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Παλαιά μέλη θεωρούνται όσα έχουν εγγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Για το εξωτερικό ισχύει ο κατάλογος όσων είχαν ήδη εγγραφεί για τις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου».

Ακολούθως η ΚΕΦΕ ξεκαθαρίζει: «Νέα μέλη δεν εγγράφονται, ούτε μπορούν να ψηφίσουν στις 24 Σεπτεμβρίου. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που δεν ψήφισαν στις εκλογές, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 20-09-2023 και ώρα 18.00 να αποστείλουν προς έγκριση τα στοιχεία τους. Αφού ελεγχθούν και διαπιστωθεί ότι είναι παλαιά μέλη, θα ενταχθούν στον εκλογικό κατάλογο.

Το mail αποστολής είναι meli@syriza.gr και σε αυτό θα αποστείλουν τα εξής στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο

2. Πατρώνυμο

3. Έτος Γέννησης

4. E-mail

5. Κινητό Τηλέφωνο

ή

1. Ειδικός Εκλογικός Αριθμός»

Διαβάστε επίσης:

Σκέρτσος: Η χώρα χρειάζεται σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση

Αποστολάκης: «Αν εκλεγεί ο κ. Κασσελάκης θα λυθεί το κοινοβουλευτικό ζήτημα»

ΣΥΡΙΖΑ: Βγαίνουν τα «μαχαίρια» για τον δεύτερο γύρο - «Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα