ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις για διαφορά – σοκ με το τέλος της καταμέτρησης

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις για διαφορά – σοκ με το τέλος της καταμέτρησης
Newsbomb.gr

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρώτα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να γνωστοποιούνται, με τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει προβάδισμα έναντι της Έφης Αχτσιόγλου σε πολλά εκλογικά τμήματα.

Οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκαν και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα αποτελέσματα. Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου είναι στα πολιτικά τους γραφεία και αναμένουν με ενδιαφέρον να δουν το τι επέλεξαν τα μέλη του κόμματος για την επόμενη ημέρα.

Τα πρώτα αποτελέσματα από αρκετά εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα έχουν αρχίσει να καταφτάνουν, ενώ η ροή αναμένεται να είναι συνεχής και σύντομα θα υπάρχει ασφαλής εκτίμηση για τον νικητή της βραδιάς.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, η διαφορά της νίκης αναμένεται να είναι… σοκαριστική. Αν επιβεβαιωθούν τα όσα διαρρέονται για διαφορά που ενδεχομένως να αγγίζει ή και να ξεπερνά τις 20 μονάδες, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον το πώς θα κινηθεί η ηττημένη πλευρά την επόμενη ημέρα αλλά και πώς θα ηγηθεί της παράταξης ο αδιαμφισβήτητος νικητής, καθώς θα έχει εξασφαλίσει τεράστια πλειοψηφία.