ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Οι άνθρωποι στον «στενό πυρήνα» του Προέδρου - Ποιοι αναλαμβάνουν ρόλο «κλειδί»

Κασσελάκης: Οι άνθρωποι στον «στενό πυρήνα» του Προέδρου - Ποιοι αναλαμβάνουν ρόλο «κλειδί»
Newsbomb.gr

Κασσελάκης: Ποια είναι τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ 

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης επιχειρεί να στήσει άμεσα το επιτελείο του, πάνω στο οποίο θα στηριχτεί το επόμενο δύσκολο και πυκνό πολιτικό διάστημα που ακολουθεί, μέχρι να βρει τα πατήματα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διευθυντής του γραφείου του, αναλαμβάνει ο δικηγόρος Μανώλης Καπνισάκης, που είναι συνεργάτης του Παύλου Πολάκη.

Θάνος Μωραΐτης ή Γιώργος Τσίπρας ενδεχομένως να είναι ο νέος διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο καθηγητής Νίκος Φαραντούρης θα βρίσκεται στον στενό πυρήνα των συνεργατών του, ενώ η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής, Δώρα Αυγέρη, προορίζεται για εκπρόσωπος Τύπου, η Δώρα Αυγέρη.

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στην κοινοβουλευτική σύνθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να δέχεται εισηγήσεις για γρήγορες κινήσεις σε αυτό το πεδίο, έτσι ώστε η αντιπολιτευτική δουλειά να ανέβει επίπεδο.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τη θέση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στη θέση του Διονύση Καλαματιανού. Ο αναβαθμισμένος Νίκος Παππάς, επιθυμεί να παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Τη θέση της Θεοδώρας Τζάκρη ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, είναι πιθανό να αναλάβει ο Χάρης Μαμουλάκης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ο Νάσος Ηλιόπουλος, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει να έρθει σε ρήξη με την Έφη Αχτσιόγλου.

Αντίθετα θέλει να δείξει ενωτική διάθεση. Γι αυτό και ένας από τους πρώτους ανθρώπους που κάλεσε τη Δευτέρα, στην Κουμουνδούρου, ήταν ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Σχετικές ειδήσεις