ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Παππάς: «Δεν έχουν γίνει συζητήσεις για τον ρόλο που θα αναλάβει ο καθένας στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πέτρος Παππάς: «Δεν έχουν γίνει συζητήσεις για τον ρόλο που θα αναλάβει ο καθένας στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο βουλευτήυς ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς μίλησε στην εκπομπή Live News.

Ο Πέτρος Παππάς ερωτήθηκε αν υπάρχει σενάριο να αλλάξει ο ρόλος που θα έχει στο κόμμα με την νέα ηγεσία που έχει εκλεχθεί από χθες στην Κουμουνδούρου, απαντώντας ότι είναι ακόμα νωρίς για να ανακοινωθεί κάτι, «όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδικά για τις αλλαγές που θα φέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στο κόμμα σημείωσε: «Ο ίδιος μίλησε για αναδιοργάνωση της σύγχρονης Αριστεράς κι όντως θεωρώ ότι πρέπει να γίνει. Όλα πρέπει να αλλάξουν, να απευθυνθούμε ξανά στο κόσμο μας, να μιλήσουμε με ένα διαφορετικό τρόπο και να αντιστοιχηθούμε στις ανάγκες του κόσμου».

«Το βασικό διακύβευμα είναι η βάση του κόμματος να παραμείνει ενωμένη κι αυτό είναι το μήνυμα της βάσης. Κι όχι απλά η βάση να μείνει ενωμένη, αλλά και να την διευρύνουμε σε όλο τον προοδευτικό χώρο», τόνισε ο κ. Παππάς.

Ανέφερε επίσης ο κ. Παππάς ότι ήταν και πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα η διεύρυνση του κόμματος, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, διευκρινίζοντας ότι δεν πραγματοποιήθηκε η διεύρυνση με ευθύνη του πρώην πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ.