ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Δούκας: Ο 23χρονος εγγονός του Ευάγγελου Γιαννόπουλου εκλέχθηκε στον Δήμο Αθηναίων

Χάρης Δούκας: Ο 23χρονος εγγονός του Ευάγγελου Γιαννόπουλου εκλέχθηκε στον Δήμο Αθηναίων

Ποιος είναι ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος που κατάφερε να εκλεχθεί δημοτικό σύμβουλος στον δήμο Αθήνας με την παράταξη του Χάρη Δούκα

Μπορεί ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος να είναι μόλις 23 ετών, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της Αθήνας με την παράταξη του Χάρη Δούκα «Αλλάζουμε την Αθήνα τώρα».

Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος εξασφάλισε τη 19η εκλόγιμη θέση και για πρώτη φορά εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων. Ο 23χρονος είναι εγγονός του Ευάγγελου Γιαννόπουλου, ο οποίος υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός.

Ο 23χρονος Βαγγέλης Γιαννόπουλος, είναι απόφοιτος της Λεόντειου Σχολής και φοιτητής της Νομικής, όπως ήταν ο παππούς του και ο πατέρας του Αργύρης Γιαννόπουλος. Παράλληλα με τις σπουδές του, ο 23χρονος εργαζόταν στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα του.

Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος υπήρξε πολιτικός με μεγάλη απήχηση στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ. Ξεχώριζε για τον αυθορμητισμό του και τις τηλεοπτικές κόντρες με τους αντιπάλους του.

Διαβάστε επίσης:

Σταϊκούρας: Οι στόχοι που επιτυγχάνονται με την ενσωμάτωση 2 Ευρωπαϊκών Οδηγιών στον κλάδο Μεταφορών

Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Παλαιστίνιο ομόλογό του, Ριάντ Αλ Μαλίκι

Ζαχαριάδης: «Αποτυχημένος δήμαρχος ο Μπακογιάννης - Έπρεπε να φύγει»