ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Παππάς για διαγραφές Κασσελάκη: Κανένας δεν ανέχεται να συκοφαντείται από στελέχη του

papas
Action24

Σχετικά με δηλώσεις του κ. Δρίτσα περί "εξαπάτησης και παραπλάνησης" ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να εξαπατηθούν χιλιάδες μέλη του κόμματος

Στις διαγραφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο βουλευτής Πέτρος Παππάς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο Action24 αν το κόμμα παρουσιάζει εικόνα διάλυσης.

«Συμμερίζομαι την αγωνία της κ. Αχτσιόγλου, του κ. Χαρίτση και του κ. Ηλιόπουλου, αλλά πιστεύω ότι αυτά τα κορυφαία στελέχη πρέπει να συνεισφέρουν στον αγώνα για την ενότητα που πρέπει να δείξει το κόμμα, να αναλάβουν αρμοδιότητες για να κάνουμε αυτό που επιτάσσει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ το άλμα προς το μέλλον» είπε ο βουλευτής, τονίζοντας ότι κανένας δεν μπορεί να αμφισβητεί τις επιλογές ενός προέδρου που εξελέγη από τη βάση και την οποία νομιμοποίησαν με την παρουσία τους.

«Κανένας πρόεδρος κόμματος δεν μπορεί να ανεχθεί συκοφαντίες και θεωρίες συνομωσίας που δεν αποδεικνύονται, ακόμα περισσότερο δεν μπορεί να ανεχθεί ένα στέλεχος που υποστηρίζει ότι έχει έτοιμο ένα άλλο κόμμα του οποίου μάλιστα έχει και το όνομα» είπε ο κ. Παππάς.

Αναφερόμενος σε δηλώσεις του κ. Δρίτσα ότι η εκλογή Κασσελάκη είναι προϊόν «παραπλάνησης και εξαπάτησης» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να εξαπατήθηκαν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του κόμματος που τον ψήφισαν.