ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέρκα: Τι της είπε πρωτοετής φοιτητής της Νομικής περί παράδοσης της έδρας - Μομφή και σε Φάμελλο

Πέρκα: Τι της είπε πρωτοετής φοιτητής της Νομικής περί παράδοσης της έδρας - Μομφή και σε Φάμελλο

Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κόμμα προς τα δεξιά,τονίζει σε δήλωσή της η πρώην βουλευτής του κόμματος, που αποχώρησε χθες μαζί με τα στελέχη της «Ομπρέλας». 

Ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε νέο κόμμα, αφήνει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα. «Είναι νωρίς ακόμα, είμαι ανεξάρτητη. Το μέλλον είναι ανοιχτό και ο χώρος της αριστεράς δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερθείσα στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως μεταλλάσσεται σε κόμμα προς τα δεξιά.

Σε ό,τι αφορά την απαίτηση από τον Στέφανο Κασσελάκη να παραδώσει την κοινοβουλευτική έδρα μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, επισήμανε πως είχε μήνυμα από πρωτοετή φοιτητή της Νομικής που της είπε πως η συζήτηση περί παράδοσης της έδρας αντίκειται στο Σύνταγμα, γιατί αναβαθμίζει το κόμμα πάνω από το λαό. «Εγώ δεν θα επικαλεστώ νομική αλλά την πολιτική οδό. Έχω νωπή εντολή από τους κατοίκους της Φλώρινας, με πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο Τσίπρα.

Για την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να τους διαγράψει πριν ανεξαρτητοποιηθούν, τη χαρακτήρισε άκομψη και είπε πως είναι μομφή ακόμα και στον πρόεδρο (Σωκράτη Φάμελλο). «Γιατί ήξεραν ότι ο Τσακαλώτος είχε ραντεβού σήμερα με τον Τασούλα στις 11:00, και εγώ θα πήγαινα αύριο. Σωρεία αντικαταστατικών πρακτικών που διχάζουν» συμπλήρωσε.