ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο σπίτι του Κασσελάκη θα φιλοξενηθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Το «corporate περιβάλλον» ενοχλεί

Στο σπίτι του Κασσελάκη θα φιλοξενηθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Το «corporate περιβάλλον» ενοχλεί
Eurokinissi

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης καλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα στις Σπέτσες – Το e-mail που έστειλε η Τζάκρη

Στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, στις Σπέτσες, φαίνεται ότι θα φιλοξενηθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι και θα λάβουν μέρος σε τριήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί του Αργοσαρωνικού, κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου του κόμματος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, στόχος είναι να πραγματοποιηθεί δουλειά στα πρότυπα των πολυεθνικών εταιριών – το περιβάλλον των οποίων γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ιδέα δεν φαίνεται πως ενθουσιάζει τους βουλευτές του κόμματος. Αφενός λόγω της «αμερικανιάς» της, αφετέρου εξαιτίας του ύφους της πρόσκλησης που εστάλη από τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίαζαν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά και πως δεν είναι δυνατόν το κόμμα να μετατρέπεται σε εταιρία και ο πολιτικός καθοδηγητής του, σε CEO.

Το e-mail που έστειλε η Θεοδώρα Τζάκρη

Αποδέκτες της πρόσκλησης έγιναν χθες το βράδυ με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποστολέας ήταν η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη, κομίζοντας το μήνυμα του Προέδρου του κόμματος.

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.