ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τους αγρότες την Κυριακή

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τους αγρότες την Κυριακή
EUROKINISSI

Στο τραπέζι της σύσκεψης, αναμένεται να βρεθεί και η Agrotica που ξεκινά 1η Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Με τις κινητοποιήσεις των αγροτών να συνεχίζονται και να αναμένεται να κλιμακωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την Κυριακή στις 18:30, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος.

Την Κυριακή αναμένεται να εξεταστούν οι δυνατότητες που υπάρχουν για νέες παρεμβάσεις, για να «τρέξουν» τα μέτρα στη Θεσσαλία, καθώς και να διασφαλιστεί ότι οι δρόμοι δεν θα κλείσουν. Μάλιστα, στο τραπέζι της σύσκεψης, αναμένεται να βρεθεί και η Agrotica που ξεκινά 1η Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Εισβάλουν» στη Λάρισα με τα τρακτέρ

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή οι αγρότες έχουν αποφασίσει να μπουν στη Λάρισα με τα τρακτέρ τους από έξι εισόδους της πόλης.

Σύμφωνα με το larissanet, έπειτα από σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας, οι αγρότες αποφάσισαν να μετακινήσουν τα οχήματά τους την Κυριακή στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας και τη Δευτέρα να ενισχύσουν το μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο του Πλατυκάμπου.

Οι αγρότες έχουν δώσει ραντεβού για σήμα εκκίνησης στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής με σκοπό τα τρακτέρ να βρεθούν στην Κεντρική Πλατεία. Εκεί θα συγκεντρωθούν και σε διάταξη, θα υπάρχει στοίχισή τους μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας.