ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης για το ενδεχόμενο επανεκλογής Κασσελάκη: «Δεν με ενδιαφέρει ένα κόμμα χωρίς πολιτική»

Σπίρτζης για το ενδεχόμενο επανεκλογής Κασσελάκη: «Δεν με ενδιαφέρει ένα κόμμα χωρίς πολιτική»
INTIME.

«Δεν με ενδιαφέρει ένα κόμμα που δεν έχει πολιτικά χαρακτηριστικά», τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Το θέμα είναι ότι πρέπει να λέμε αλήθεια, αν θέλουμε το κόμμα μας και ο χώρος συνολικά να είναι ο εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης της χώρας. Παραιτήθηκα ευτυχώς και δικαιώθηκα για αυτό. Δεν με ενδιαφέρει ένα κόμμα χωρίς πολιτική, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά. Όλο αυτό που συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι θλίψη», υπογράμμισε ο Χρήστος Σπίρτζης, «εξαπολύοντας» βέλη κατά του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Σπίρτζης στηρίζει Γεροβασίλη για την ηγεσία του κόμματος

Θετικός στην προοπτική να «κατέβει» στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη εμφανίζεται το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, με αποκλειστικές του δηλώσεις στο Newsbomb.gr.

Μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις και την παρέμβαση – «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα, οι ζυμώσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πυρετώδεις και όλα δείχνουν πως θα δημιουργηθεί κοινό «μπλοκ» απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με τα –μέχρι τώρα– δεδομένα, στελέχη που βρίσκονταν και βρίσκονται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας Γεροβασίλη, θεωρώντας πως είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να ενώσει και να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Σχετικές ειδήσεις