«ΚΛΕΙΔΩΣΕ» Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Όλγα Γεροβασίλη απέναντι στον Κασσελάκη – Αύριο πιθανότατα ανακοινώνει την υποψηφιότητά της

Η Όλγα Γεροβασίλη απέναντι στον Κασσελάκη – Αύριο πιθανότατα ανακοινώνει την υποψηφιότητά της

Όπως είχε δημοσιεύσει πρώτο το Newsbomb.gr, η Όλγα Γεροβασίλη θα είναι σίγουρα η αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη, στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλγα Γεροβασίλη εναντίον Στέφανου Κασσελάκη. Το νέο έντονο κύμα αμφισβήτησης στο πρόσωπο του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα κι από την παρέμβαση Τσίπρα, άνοιξε τον δρόμο για πιθανή αλλαγή ηγεσίας σύντομα, και πολύ νωρίτερα από τις ευρωεκλογές, οπότε και ο Στέφανος Κασσελάκης θα κρινόταν για το μέχρι τώρα έργο του.

Η Όλγα Γεροβασίλη λοιπόν θα είναι η υποψήφια για να τον «ρίξει» από τη θέση και αύριο το μεσημέρι, εκτός απροόπτου και όπως πληροφορείται το Newsbomb.gr, θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά της.

Ένα άλλο φαβορί για την υποψηφιότητα ήταν ο Διονύσης Τεμπονέρας,ο οποίος ωστόσο έκανε «πίσω», προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο απέναντι στον Κασσελάκη. Όπως χαρακτηριστικά είπε στη χθεσινή ομιλία του: «Το δικό μας «Εγώ» το προσφέρουμε πάντα με χαρά στο μεγάλο «Εμείς», το προσφέρουμε στη μεγάλη αυτή υπόθεση της Αριστεράς, που στέκεται πάνω από θέσεις και αξιώματα».

Πώς φτάσαμε όμως σε αυτό το πρόσωπο; Χθες η νύχτα ήταν μεγάλη για κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατέληξαν σε αυτή την απόφαση έπειτα από πολύωρη συνάντηση.

Η συνάντηση των στελεχών, έλαβε χώρα σε διαμέρισμα του κέντρου της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή συμμετείχαν οι γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, ο Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέκος Φλαμπουράρης, Κώστας Ζαχαριάδης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα, κάλεσαν την Όλγα Γεροβασίλη, ζητώντας της να «βγει μπροστά» σε αυτή τη μάχη. Η ίδια ζήτησε να ζυγίσει τα δεδομένα και να συζητήσει και με άλλα κορυφαία στελέχη, όπως ο Διονύσης Τεμπονέρας. Η συνάντηση των δύο πραγματοποιήθηκε στις 12.30, στο γραφείο της αντιπροέδρου της Βουλής.

Στηρίζει ο Σπίρτζης

Θετικός στην προοπτική να... κατέβει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη εμφανίζεται με αποκλειστικές του δηλώσεις στο Newsbomb.gr το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις και την παρέμβαση-βόμβα του Αλέξη Τσίπρα, οι ζυμώσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πυρετώδεις και όλα δείχνουν πως θα δημιουργηθεί κοινό μπλοκ απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα στελέχη που βρίσκονταν και βρίσκονται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας Γεροβασίλη, θεωρώντας πως είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να ενώσει και να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Σημειώνεται πως και ο Κώστας Ζαχαριάδης σε πρωινές του δηλώσεις ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη και αν η κ. Γεροβασίλη είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει και να παίξει ένα ρόλο την επόμενη ημέρα, το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματέας απάντησε: «Ναι» σπεύδοντας να σημειώσει πως δεν υποδεικνύει τίποτα σε κανέναν.

Σχετικές ειδήσεις