ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σπίρτζης στηρίζει Όλγα Γεροβασίλη για την ηγεσία του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σπίρτζης στηρίζει Όλγα Γεροβασίλη για την ηγεσία του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρώην υπουργός Μεταφορών με δηλώσεις του στο Newsbomb.gr τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Γεροβασίλη

Θετικός στην προοπτική να... κατέβει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη εμφανίζεται με αποκλειστικές του δηλώσεις στο Newsbomb.gr το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις και την παρέμβαση-βόμβα του Αλέξη Τσίπρα, οι ζυμώσεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πυρετώδεις και όλα δείχνουν πως θα δημιουργηθεί κοινό μπλοκ απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα στελέχη που βρίσκονταν και βρίσκονται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας Γεροβασίλη, θεωρώντας πως είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να ενώσει και να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Σημειώνεται πως και ο Κώστας Ζαχαριάδης σε πρωινές του δηλώσεις ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη και αν η κ. Γεροβασίλη είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει και να παίξει ένα ρόλο την επόμενη ημέρα, το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματέας απάντησε: «Ναι» σπεύδοντας να σημειώσει πως δεν υποδεικνύει τίποτα σε κανέναν.