ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Φαρ Ουέστ, όλοι κρίνονται κάθε μέρα»

Σπίρτζης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Φαρ Ουέστ, όλοι κρίνονται κάθε μέρα»
EUROKINISSI.

«Ο Τσίπρας όφειλε να τοποθετηθεί», τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το συνέδριο αποφάσισε και οφείλουμε να το σεβαστούμε όλοι, να μην γίνουν εκλογές για Πρόεδρο, παρά ό,τι συνέβη και τη λυπηρή εικόνα του συνεδρίου», ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης και συμπλήρωσε ότι «κρινόμαστε κάθε μέρα όλοι μας και το κόμμα και ο Πρόεδρος», μιλώντας σήμερα (27/02) στον ΣΚΑΪ.

Σχετικά με το ενδεχόμενο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάει σε νέες εκλογές σε περίπτωση βαριάς εκλογικής ήττας στις ευρωεκλογές, ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Φαρ Ουέστ. Θα συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα, θα εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Παράλληλα, απέκλεισε νέα διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «εκτός κι αν γίνουν κι άλλα πράγματα που περνούν τις γραμμές. Θεωρώ ότι θα πάμε μαζί».

Σχετικά με την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου του κόμματος, ο κ. Σπίρτζης επεσήμανε ότι ο κ. Τσίπρας έπραξε ως όφειλε. «Αποτελεί τον άνθρωπο που έφτιαξε το κόμμα, έπρεπε να προβληματισθούν όλοι που δεν ήρθε στο συνέδριο και να αναλογισθούν γιατί δε ήρθε», ολοκλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις