ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Παππάς: «Όποιος θέλει να επιβιώσει θα πρέπει να προσαρμοστεί»

Πέτρος Παππάς: «Όποιος θέλει να επιβιώσει θα πρέπει να προσαρμοστεί»

Ο Πέτρος Παππάς αναφέρει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα όπως είναι τα ιδεολογικά

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Action24 «Πρωινή ζώνη».

Ο βουλευτής ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το «ένστικτο επιβίωσης» στον ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε ότι δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την στιγμή που ιδεολογικά δεν διαφέρουν απλά υπάρχουν θέματα οργάνωσης στο κόμμα.

«Όλα τα είδη πρέπει να προσαρμόζονται για να επιβιώνουν, είναι νομίζω προφανές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Παππάς.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ ξέρετε ποιο είναι το πλεονέκτημά μας; Εμείς μεταξύ μας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε ιδεολογικές διαφορές. Βλέπουμε τα άλλα κόμματα, βλέπουμε τη Νέα Δημοκρατία, βλέπουμε το ΠΑΣΟΚ, όπου ένα μεγάλο μέρος και των κοινοβουλευτικών τους ομάδων αλλά και της βάσης τους έχουν τελείως διαφορετικούς προσανατολισμούς. Στα εθνικά θέματα, τα θέματα των δικαιωμάτων», πρόσθεσε.

«Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχουμε κάποιες διαφωνίες για το πόσο οργανωτικά προχωράμε αλλά ιδεολογικές διαφορές δεν έχουμε. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θεωρώ ότι θα προχωρήσουμε μαζί. Γιατί δεν μας χωρίζει κάτι σε ιδεολογικό επίπεδο. Σε όλα τα θέματα έχουμε έναν κοινό τρόπο σκέψης», ανέφερε στο τέλος ο Πέτρος Παππάς.