ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπει φραγμός στην αλαζονεία και τη διαφθορά της ΝΔ»

Ανδρουλάκης: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μπει φραγμός στην αλαζονεία και τη διαφθορά της ΝΔ»
Φωτ.: Eurokinissi

Κορυφώνεται η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας 

«Λίγες ώρες μετά τη φονική σύγκρουση, πριν ακόμη μάθουμε πόσοι είναι οι νεκροί και πόσοι οι τραυματισμένοι, έβαζαν στο μυαλό τους ότι θα μπορούσαν να είναι οι συγγενείς τους, να είναι οι ίδιοι, τότε κάποια νοσηρά μυαλά έβαζαν σε χειραγώγηση την κοινή γνώμη», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή.

«Ποιος είναι ο νοσηρός νους που έδωσε τις ηχητικές συνομιλίες; Ο νοσηρός νους είναι ανάμεσά σας», αναρωτήθηκε.

«Ευθύνες φέρουν ο Κώστας Καραμανλής και η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν ανέλαβε ποτέ τις ευθύνες του.

Χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη «ακροδεξιό συκοφάντη». Σε άλλο σημείο κατηγόρησε την κυβέρνηση: «Η ατιμωρησία είναι που σας κάνει να νιώθετε πανίσχυροι».

Ανδρουλάκης για Παπασταύρου - Μπρατάκο

«Με ποια συμφέροντα διαπλοκή; Εσείς κατηγορείτε εμένα κύριε Μητσοτάκη για διαπλοκή, ποια συμφέροντα; Αυτά που λέγατε το πρωί της Κυριακής ότι θέλουν να σας ρίξουν και το βράδυ της Κυριακής πίνανε ποτάρες δύο υπουργοί σας; Κάπνιζαν πούρα ή τους στείλατε να καπνίσουν την πίπα της ειρήνης», είπε για την υπόθεση που οδήγησε στην παραίτηση Παπασταύρου - Μπρατάκου.

«Πρώτα ο ανιψιός, μετά αυτός που πήρε τη θέση του, ο κ. Μπρατάκος, αλλά εσείς είστε ο πυρήνας του προβλήματος», πρόσθεσε.

«Η διακυβέρνησή σας θα αφήσει πίσω μια χώρα απροετοίμαστη σε ένα κόσμο απειλών», σημείωσε επιπλέον.