ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα «πυρά» Ρωμανού κατά Φαραντούρη

Νέα «πυρά» Ρωμανού κατά Φαραντούρη
Αρχείου - Eurokinissi

Η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού

Με νέα ανάρτηση στα social media o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός συνεχίζει να επιτίθεται στο πρόσωπο του Νίκου Φαραντούρη, έπειτα από τη δήλωση που έκανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη διατήρηση της αξιολόγησης της Ελλάδας στην πιστοληπτική βαθμίδα ΒΒΒ από τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's.

«Πότε μας κορόιδευε ο κ. Φαραντούρης; Όταν δίδασκε σε μη κρατικό πανεπιστήμιο της Κύπρου; Ή σήμερα που είναι κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Ρωμανός, ενώ επισυνάπτει και σχετική φωτογραφία με το βιογραφικό του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία φαίνεται η ακαδημαϊκή εμπειρία του.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ο Νίκος Ρωμανός δήλωσε γα τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «H δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη ότι ο ίδιος δεν έχει καταλάβει «πώς το BBB της επενδυτικής βαθμίδας επηρεάζει τον Έλληνα και την Ελληνίδα» αφού «δεν τρώγεται», αναδεικνύει ξανά τα δομικά στοιχεία με τα οποία πολιτεύεται σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ, όσες αλλαγές κι αν κάνει στη βιτρίνα: λαϊκισμός, χυδαιότητα, ψέματα και ασχετοσύνη!

Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να θεωρούν ότι το «ΒΒΒ δεν τρώγεται», αλλά συνεχίζουν να θεωρούν σταθερά ότι ο «σανός» καταπίνεται αμάσητος από την κοινωνία. Η συγκεκριμένη δήλωση του κ. Φαραντούρη, ο οποίος δικαιωματικά παίρνει -προς το παρόν- το πρώτο βραβείο λαϊκισμού για την προεκλογική περίοδο, εξηγεί γιατί επί χρόνια, όταν όλη η Ευρώπη αναπτυσσόταν, κάποιοι κρατούσαν ομπρέλα, με την οικονομία μας στην κατηγορία σκουπίδια και τη χώρα μας μαύρο πρόβατο διεθνώς! Η ισχυρή οικονομία που αποτυπώνει η δεύτερη απανωτή αναβάθμιση της Standard & Poors είναι η βάση για να συνεχιστεί η αύξηση των εισοδημάτων για όλους, η μείωση της ανεργίας, ο φτηνότερος δανεισμός για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, οι επενδύσεις, η στήριξη των πιο ευάλωτων και οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολλών».