ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Καμία χαμένη ψήφος από το ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Καμία χαμένη ψήφος από το ΠΑΣΟΚ

Έκκληση στους πολίτες να υπερβούν το φόβο, την τεχνητή πόλωση και το διχασμό, απηύθυνε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας επίσης να μη μην πάει χαμένη, «πουθενά και σε κανέναν», ούτε μια ψήφος από το ΠΑΣΟΚ.

Την Κυριακή κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, τόνισε η κ. Γεννηματά, υποστηρίζοντας πως «ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει ναι στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, ναι στην αλλαγή των αρνητικών όρων της σύμβασης, ναι στην παράταση του χρόνου προσαρμογής, ναι στις αλλαγές στο κράτος και στο παραγωγικό μοντέλο.

Το ΠΑΣΟΚ φορτώθηκε στις πλάτες του όλες τις «αμαρτίες» του πολιτικού συστήματος, αλλά ανέλαβε και αναλαμβάνει τις ευθύνες του, διδάχθηκε και διδάσκεται από τα λάθη του, ενώ στις πιο δύσκολες στιγμές, ανέλαβε την ευθύνη και το κόστος να κρατήσει την Ελλάδα όρθια», ανέφερε η κ. Γεννηματά, υπογραμμίζοντας πως πλέον η χώρα χρειάζεται σταθερή πορεία εντός του ευρώ, πολιτική σταθερότητα και κοινωνική ενότητα, προκειμένου «να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, τώρα που η Ευρώπη αλλάζει».

Στις 18 Ιουνίου η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και ευθύνης, διαμηνύει η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και, όπως υποστηρίζει, την κυβέρνηση αυτή την εγγυάται ένα ισχυρό εκλογικά ΠΑΣΟΚ.