Παπαρήγα: Η κυβέρνηση ετοιμάζει μπαράζ αυξήσεων σε ρεύμα και νερό

Newsbomb

«Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες εργατικά λαϊκά νοικοκυριά είναι υπερχρεωμένα στις τράπεζες, στην εφορία, στη ΔΕΗ κ.α. η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα μπαράζ αυξήσεων καταρχήν στο ρεύμα, στο νερό και βεβαίως ετοιμάζει ένα φορολογικό σύστημα το οποίο θα είναι όχι δυσβάσταχτο, κυριολεκτικά αβάσταχτο», δήλωσε η γ.γ. του ΚΚΕ κα. Αλέκα Παπαρήγα.

Η γ.γ. του ΚΚΕ πρόσθεσε μάλιστα: «Η κυβέρνηση μυαλά δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά πρέπει να σκεφτεί το εξής: Ότι εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δε θα πληρώνουν ρεύμα και φόρους.

Όχι μόνο γιατί θέλουν να ανοίξουν ένα μέτωπο πάλης απέναντι στη βάρβαρη πολιτική, όχι γιατί συνειδητοποιούν την ανάγκη της απειθαρχίας και της ανυπακοής, αλλά γιατί δεν μπορούν και δεν είναι δυνατόν να θεωρούνται αυτοί φοροφυγάδες, να θεωρούνται μπαταχτσήδες και πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να βγει τίποτα, γιατί είναι αδύνατο να κερδίσει τίποτα η κυβέρνηση, είναι αδύνατο να κερδίσουν τα μονοπώλια κάτι με το να κατάσχουν τις περιουσίες εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών, τις ηλεκτροσυσκευές, τα σπίτια, τα δωμάτια, τα αγροτεμάχια κ.λπ.

Δηλαδή, πολύ σύντομα ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δε θα πληρώνουμε και γι’ αυτή μας την επιλογή πρέπει να δικαιωθούμε. Και πρέπει να δικαιωθούμε ανατρέποντας τις επιλογές της κυβέρνησης μέσα σε μια πορεία διαρκών αναμετρήσεων και διεκδίκησης ανατροπών».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved