Βενιζέλος: Η χώρα δεν αντέχει άλλα μέτρα

Newsbomb

«Η χώρα δεν αντέχει κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά νέα δημοσιονομικά μέτρα περιοριστικού χαρακτήρα», επανέλαβε ο κ. Βενιζέλος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

«Η χώρα είναι οι πολίτες. Η χώρα θα σωθεί όταν ο πολίτης νιώσει ότι έχει ξανά ασφάλεια και προοπτική» επισήμανε ο κ. Βενιζέλος.

«Οι θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες είναι πάρα πολλοί μεγάλες η δημοσιονομική προσαρμογή εντυπωσιακή» είπε ο Πρόεδρος του κόμματος και πρόσθεσε: «Κανείς δεν μπορεί να ζητήσει από τους Έλληνες κάτι παραπάνω από αυτό που υπέστησαν και υφίστανται».

Αναφορικά με το χαράτσι στα ακίνητα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι η αντικατάστασή του με τον ενιαίο φόρο αποτελεί δέσμευση τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στο πρόσφατο Συνέδριο του κόμματος ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε πως «κάποιοι μίλησαν για ηχηρές απουσίες οι οποίες εξετέθησαν, πιστεύω, και πολιτικά και ηθικά στην ηχηρή παρουσία της κοινωνικής βάσης και την ηχηρή καθαρότητα των αποφάσεων του Συνεδρίου».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής πρότεινε και επίσημα για την θέση του γραμματέα του κόμματος τον Νίκο Ανδρουλάκη που ήρθε πρώτος με διαφορά σε ψήφους.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved