Ζώης: Είμαστε όλοι Κύπριοι

Newsroom Newsroom

Ζώης: Είμαστε όλοι Κύπριοι

«Η επανάσταση του ´21 είναι το αιώνιο παράδειγμα της αφύπνισης και του ξεσηκωμού των «ραγιάδων» που θέλουν να είναι ελεύθεροι άνθρωποι» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής και συνιδρυτής του κόμματος «Νέα Μέρα», Χρήστος Ζώης.

«Τιμούμε σήμερα όλους εκείνους που με τον αγώνα και τη θυσία τους μας παρέδωσαν πατρίδα. Εκείνους που σήμερα κάποιοι θα αποκαλούσαν "ασυλλόγιστους" γιατί έδωσαν αγώνα που θεωρούνταν από την αρχή χαμένος. Κανείς δε μπορεί να αλλοιώσει το μήνυμα αυτών των αγωνιστών όσα μέσα προπαγάνδας και αν τεθούν στη διάθεση εκείνων που παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές χωρίς μια «ντουφεκιά».

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου συμπίπτει φέτος με τις μαύρες σελίδες που γράφονται για το αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνισμού, την Κύπρο. Είμαστε όλοι Κύπριοι και ντρεπόμαστε για εκείνους τους Ελλαδίτες που επιχαίρουν με όσα υφίσταται το μαρτυρικό νησί. Τιμούμε τη σημερινή ημέρα μόνο αν όλοι οι Έλληνες κερδίσουμε τη νέα ενότητά μας εργαζόμενοι για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας και της πραγματικής κυριαρχίας μας. Χρειάζεται γι' αυτό μεταρρυθμιστικό πνεύμα και αναμόρφωση ριζοσπαστική όλων των συνθηκών που είναι αναγκαίες για εθνική ανασυγκρότηση. Μπορούμε και το οφείλουμε στους αγωνιστές να πετύχουμε. Χρόνια πολλά» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved