ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποδοκίμασαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε Πάτρα και Κρήτη

Αποδοκίμασαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε Πάτρα και Κρήτη

Σε εσωκομματικούς διαξιφισμούς μετατράπηκαν οι εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ

Ούτε σε εσωκομματικό επίπεδο δε μπορούν να βρουν ησυχία οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι συνεχίζουν να πληρώνουν το "μάρμαρο" για τις λάθος επιλογές του κόμματος αλλά και τη χρεοκοπία της χώρας. Τελευταία συμβάντα, οι κλειστές συσκέψεις στελεχών που οργάνωσαν οι κ. Ρήγας και Αλευράς σε Πάτρα και Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα, στην Πάτρα, νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκαν με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Παναγιώτη Ρήγα, χαρακτηρίζοντας τον ως "γλύφτη του Παπανδρέου και του Ραγκούση", "κυβερνητική εταίρα του Σαμαρά". Κυρίαρχο στοιχείο των διαμαρτυριών ήταν επίσης οι χειρισμοί του Ευάγγελου Βενιζέλου που "μίκρυναν" το ΠΑΣΟΚ, με τον πρόεδρο να είναι πλέον στο στόχαστρο αρκετών στελεχών.

Το ίδιο κλίμα επικράτησε και στο Ηράκλειο, με το Νάσο Αλευρά να αντιμετωπίζει την οργή τοπικών στελεχών, οι οποίοι όπως σημείωσαν δεν ανέχονται να γίνεται το ΠΑΣΟΚ ουρά του Σαμαρά. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Ηρακλείου Μιχάλης Παπαδάκης και οι πρώην Γραμματείς Περιφερειακής Μιχάλης Αστρινάκης και Γιώργος Τσικνάκης επιτέθηκαν ευθέως στην ηγεσία του κόμματος κατηγορώντας την ως συνιστώσα της ΝΔ. Μάλιστα, όπως τόνισαν πολλοί από όσους μίλησαν, το ΠΑΣΟΚ πλέον έχει καταστεί σε κομπάρσο μιας και ψηφίζει όσα φέρνει στη Βουλή ο Σαμαράς, ενώ οι δικές του προτάσεις σχεδόν ποτέ δε γίνονται προτάσεις της κυβέρνησης.