ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ΕΡΤ είναι αφορμή για να ξαναμοιράσουν την εξουσία στη τρικομματική»

«Η ΕΡΤ είναι αφορμή για να ξαναμοιράσουν την εξουσία στη τρικομματική»

«Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην πιστεύει ότι η ΕΡΤ χρησιμοποιήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις προκειμένου να τακτοποιηθούν ρουσφέτια. Το μεγαλύτερο ρουσφέτι είναι ο σημερινός υπουργός που κλείνει την ΕΡΤ. Ο κ. Κεδίκογλου, ο οποίος διορίστηκε ως γιος υπουργού του ΠΑΣΟΚ και κλείνει την ΕΡΤ ως υπουργός της ΝΔ», τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν προκλητικοί μισθοί στην ΕΡΤ. Αλλά υπάρχουν και 2.500 άνθρωποι που αμείβονται το ίδιο όπως αμείβεται ένας δημόσιας ή ένας ιδιωτικός υπάλληλος», είπε.

«Είναι πραγματικά συγκυρία. Το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης συμπίπτει με την αποτυχία της κυβέρνησης και του μνημονίου», επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όπως είπε έχουμε μία κατάρρευση του «success story νούμερο 1, νούμερο 2 και νούμερο 3». «Είναι σαν το Ράμπο νούμερο 1,2,3», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Σαμαράς πιστεύω ότι προσπαθεί να βρει μια διέξοδο», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος κάνοντας λόγο για ένα παιχνίδι εξουσίας που παίζεται μεταξύ της τρικομματικής κυβέρνησης. «Είναι ένα παιχνίδι ανάληψη ευθυνών και υπουργείων. Προσπαθούν να ξαναμοιράσουν την τράπουλα», είπε, προσθέτοντας: «Είτε ενός καινούριου πρωθυπουργού γιατί κι αυτό είναι ένα σενάριο που βρίσκεται εν ισχύ».