Καμμένος: Να ανοίξουν τώρα οι λογαριασμοί του Αντρίκου

NEWSBOMB

Καμμένος: Να ανοίξουν τώρα οι λογαριασμοί του Αντρίκου

Το άνοιγμα όλων των προσωπικών και εταιρικών λογαριασμών του Αντρίκου Παπανδρέου θα ζητήσει σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από τον  Ιωάννη Τέντε και τον επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι, ο κ. Καμμένος προχώρησε σε βαριές καταγγελίες κατά του Αντρίκου Παπανδρέου και των επιχειρηματιών Κ. Γριβέα και Α. Βάτσικα, παρουσίασε έγγραφα που αποδεικνύουν την επιχειρηματική τους συνεργασία και τη σχέση τους με το Τ.Τ. και ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί αυτοβούλως στον Ι. Τέντε, προκειμένου επίσης να καταθέσει τα έγγραφα του πατέρα του, Ηλία Καμμένου, που αφορούν στο θέμα με το σκάφος, που ανήκει στον ίδιο.

Επίσης, όπως είπε, θα ζητήσει την άμεση έκδοση πορίσματος προκειμένου να το χρησιμοποιήσει «ως αποδεικτικό έγγραφο στις αγωγές που έχει καταθέσει κατά του ΔΟΛ» για τα δημοσιεύματα που ο ίδιος θεωρεί «ψευδή και συκοφαντικά».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. αναφέρθηκε στο Newsbomb. gr λέγοντας ότι με τις δημοσιεύσεις μας για το θέμα βοηθήσαμε στην έρευνα η οποία διεξήχθη.

Τέλος, ανέφερε ότι μέχρι την Παρασκευή θα καταθέσει αίτηση με την οποία θα ζητάει πρώτον να ελεγχθεί από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές ο Αντρίκος Παπανδρέου, «για το ότι δεν έχει δηλώσει τις δυο εξωχώριες εταιρείες του και τα εισοδήματά του από αυτές στις φορολογικές του δηλώσεις», και δεύτερον «το άνοιγμα των προσωπικών και εταιρικών λογαριασμών του στην Ελβετία, κατόπιν της προφανούς σχέσης -όπως ο ίδιος υποστήριξε- της ελβετικής εταιρείας του Αντρίκου Παπανδρέου με τις εταιρείες της κ. Βάτσικα».

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η κ. Βάτσικα «ελέγχεται ήδη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και οι οποίες εταιρείες συμφερόντων Α. Βάτσικα και Α. Παπανδρέου από κοινού δηλώνουν την ίδια έδρα στην Ελβετία».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι θα συνεχίσει την έρευνα για να αποδειχθεί «ποιοι κερδίσανε σε βάρος της Ελλάδος και ποιοι πάνε σήμερα με πράξεις συγκυβέρνησης να καλύψουν τους κερδοσκόπους».

Παρουσίασε, επίσης, έγγραφα τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο, δικαιώνουν τις θέσεις του στο θέμα του σκάφους, και είπε ότι τα χρήματα που θα λάβει από τις αγωγές που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, θα τα δώσει στις οικογένειες αυτών που αυτοκτόνησαν λόγω της κρίσης.

Αναφερόμενος στα πολιτικά ζητήματα, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε άνευ σημασίας τις αποχωρήσεις ορισμένων στελεχών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ επέκρινε τον κ. Μαρκόπουλο που επέστρεψε στη ΝΔ.

Είπε, επίσης, ότι θεωρεί καλοδεχούμενες τις εκλογές, αλλά το βασικό θέμα είναι η αλλαγή πολιτικής «με ή χωρίς εκλογές».

Για το θέμα των συνεργασιών, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο με κόμματα που έχουν κοινές αντιμνημονιακές θέσεις, εξαιρώντας «τους νεοναζιστές».

Είπε, πάντως, ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βασικές διαφορές κυρίως στα εθνικά θέματα, τα οποία για τον ίδιο είναι «κόκκινες γραμμές».

«Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να έχει ο καθένας το δικό του πολιτικό μαγαζί. Όταν φύγουν τα μνημόνια, θα πρέπει η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας και πρέπει να συμπορευθούμε, ακόμη και αν χρειαστεί να δούμε και τις προσωπικές διεκδικήσεις. Το βασικό σημείο είναι να υπάρχει εθνική συμπόρευση», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Τέλος, αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «εφαρμόζει το μνημόνιο κατά γράμμα, και ο στόχος των δανειστών είναι η δήμευση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, οι οποίοι δεν θα μπορούν να πληρώνουν τα χαράτσια και θα χάνουν την περιουσία τους». Είπε, επίσης, ότι οι απολύσεις που «έχουν υπογραφεί είναι 25.000 και είναι ψέματα όσα λέγονται για λιγότερες».

Καμμένος: Να ανοίξουν τώρα οι λογαριασμοί του Αντρίκου
01
Καμμένος: Να ανοίξουν τώρα οι λογαριασμοί του Αντρίκου
Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved