ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος: Ο αναπληρωτής πήρε φόρα κι αυτογελοιοποιείται

Αντώναρος: Ο αναπληρωτής πήρε φόρα κι αυτογελοιοποιείται

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων για τις προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων την περίοδο 2004 - 2009

Την έντονη αντίδραση του κ. Ευάγγελου Αντώναρου προκαλεί η επιμονή του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου να επιμένει στους ισχυρισμούς που αναπαραγάγουν από διάφορα nonpaper κάποιες εφημερίδες.

Σε σχόλιό του στο Twitter γράφει: «Όταν κάποιος έχει πάρει φόρα κι αυτογελοιοποιείται, δεν τον σταματά τίποτε. Ειδικά όταν είναι αναπληρωτής υπουργός».

Προφανώς ο κ. Γρηγοράκος δεν πείσθηκε από το πρώτο σχετικό σχόλιο του κ. Αντώναρου, ούτε από την επίσημη απάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρυθμίσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ούτε όμως κι από τη σημερινή παρέμβαση του προϊσταμένου του, του υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη.

Πέρα από το σχόλιο περί «αυτογελοιοποίησης» που χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του κ. Κώστα Καραμανλή έχουν αρχίσει να υπάρχουν πλέον βάσιμες υποψίες ότι η επιμονή αυτή μπορεί να είναι μέρος οργανωμένου «πράσινου» αντάρτικου στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Ακούστηκε σε πηγαδάκι πως τους ίδιους ισχυρισμούς μ’ αυτούς που διετύπωσε ο κ. Γρηγοράκος, τους εξέφρασε κάποιο άλλο «πράσινο» κυβερνητικό στέλεχος που είχε στενές σχέσεις με την κ. Άννα Διαμαντοπούλου. Ουδέν κρυπτόν, που λένε.

Λουκιανός

Διαβάστε επίσης: