ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσωρινή απελευθέρωση Μιχαλολιάκου-Παππά ζητά η Χρυσή Αυγή

Προσωρινή απελευθέρωση Μιχαλολιάκου-Παππά ζητά η Χρυσή Αυγή

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη απέστειλε ο γραμματέας της ΚΟ της Χρυσής Αυγής Πολύβιος Ζησιμόπουλος και του ζητεί «να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να καταστεί εφικτό να παραβρεθούν και να τοποθετηθούν στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, τα δύο μέλη της ΚΟ του κόμματος και μέλη του Γ΄ Θερινού Τμήματος της Βουλής, ο βουλευτής Α΄Αθηνών Νικόλαος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς οι οποίοι βρίσκονται κρατούμενοι στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για λόγο που αφορά τη Δικαιοσύνη».

Στον κ. Ζησιμόπουλο απάντησε ο προϊστάμενος της Ειδικής Γραμματείας του προέδρου της Βουλής Σπύρος Κοτσορώνης ότι «δεν προβλέπεται οποιαδήποτε διαδικασία παρέμβασης του προέδρου της Βουλής στο συγκεκριμένο ζήτημα».

Στη Βουλή έχει προγραμματιστεί σήμερα η ψήφιση στο σύνολο του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων «Δημόσιες υπεραστικές οδικές μεταφορές επιβατών- Ρυθμιστική Αρχή Επιβατικών Μεταφορών και άλλες διατάξεις». Έχει επίσης προγραμματιστεί η συζήτηση τριών συμβάσεων αρμοδιότητας του υπουργείου Άμυνας: «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας για Συνεργασία στον Στρατιωτικό Τομέα», «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ρουμανίας περί Συνεργασίας στον Στρατιωτικό Τομέα», «Κύρωση του Πρωτοκόλλου μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας για τη Συνεργασία στον Τομέα της Στρατιωτικής Γεωγραφίας».

Διαβάστε επίσης:

Τι θα υποστηρίξει ο Ηλίας Κασιδιάρης ενώπιον των ανακριτών

Στον ανακριτή σήμερα Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος και Μίχος

Γιώργος Ρουπακιάς: «Η γυναίκα μου με έβαλε 10 χρόνια ακόμη μέσα»

Τα ευρήματα στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χ.Παππά (pics)

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτές είναι οι κλήσεις τη βραδιά που δολοφονήθηκε ο Φύσσας

Χειροπέδες σε τρεις πρώην φρουρούς βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Σαμαράς: Η ηγεσία της Χ.Α. θα δικαστεί για εγκληματικές ενέργειες

«Σφαγή» μέσα στη Χρυσή Αυγή για τη νέα ηγεσία

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτές είναι οι κλήσεις τη βραδιά που δολοφονήθηκε ο Φύσσας

Το πιστόλι του Παναγιώταρου χρησιμοποιήθηκε στην κηδεία του Ντερτιλή

«Μιχαλολιάκος και συλληφθέντες βουλευτές είχαν διευθυντικό ρόλο»

Πατέλης για Ρουπακιά: Τι πήγε και έκανε ο μ...κας, κατέστρεψε τα πάντα

Σοκάρουν οι διάλογοι που κατέγραψε ο κοριός της Αντιτρομοκρατικής

«Αν μας βγάλουν εκτός νόμου έχουμε 100 έτοιμους να πέσουνε!»