ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή η συνάντηση Καψή - ΠΟΣΠΕΡΤ

Την Παρασκευή η συνάντηση Καψή - ΠΟΣΠΕΡΤ

Αναβλήθηκε για τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση των εργαζομένων της ΕΡΤ με τον αρμόδιο υφυπουργό για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελή Καψή.

Τη συνάντηση των δύο πλευρών, πρώτη μετά από τα τέλη Ιουλίου, που θα γίνει μετά από αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, αναμένεται να απασχολήσει η αναγκαιότητα πλήρους λειτουργίας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και επαναφοράς της στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου, ενόψει και της κάλυψης της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. η οποία ξεκινά στις αρχές του 2014.

Μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ δήλωσαν στο ΑΜΠΕ ότι αναμένουν από τον κ. Καψή να ανακαλέσει τις δηλώσεις του περί εισαγγελικής παρέμβασης για τη συνεχιζόμενη κατάληψη στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

«Το μόνο που δεν πρόκειται να αποδεχτούμε είναι να παραδεχτούμε ότι είμαστε απολυμένοι. Όλα τα άλλα τα συζητάμε» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης.

«Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε» ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων ο κ. Καψής επαναλαμβάνοντας ότι «αν δεν αδειάσει η ΕΡΤ, δεν καλύπτεται η ελληνική προεδρία».