ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Νέα πράξη στην τραγωδία του ελληνικού λαού ο προϋπολογισμός

Καμμένος: Νέα πράξη στην τραγωδία του ελληνικού λαού ο προϋπολογισμός

Οξύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην ομιλία του κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.

«Ο προϋπολογισμός του 2014 είναι μία νέα πράξη στην τραγωδία που βιώνει ο ελληνικός λαός» τόνισε ο κ. Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή χαρακτήρισε σαδιστική τη συμπεριφορά της κυβέρνησης και αυτή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου, αφού προσπαθούν να πείσουν τον λαό ότι θα πρέπει να είναι ευτυχείς γι΄αυτό που τους συμβαίνουν.

Ο προϋπολογισμός, συνέχισε ο κ. Καμμένος, είναι ένα κρατικό μόρφωμα που όχι μόνο αυτοαναιρείται άλλα καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό και υποθηκεύει δυσβάσταχτα βάρη για την επόμενη γενιά.

«Σας χειροκρότησαν οι συνάδελφοι της ΝΔ όταν είπατε για το έλλειμμα του 2009, αυτά που λέει ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Αφού σας χειροκροτούν τότε μπορεί να φαντάζεστε ότι σας χειροκροτά ο ελληνικός λαός» τόνισε.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παραχωρεί την εθνική κυριαρχία στις τράπεζες, λέγοντας ότι το χρέος των τραπεζών μεταφέρθηκε στο χρέος των πολιτών .

Οι δανειστές της χώρας, είπε, κέρδισαν όλα αυτά τα χρόνια 50 δισ. ευρώ. , ενώ αναρωτήθηκε πως γίνεται να θριαμβολογεί ο πρωθυπουργός τη στιγμή που το ΑΕΠ της χώρας συρρικνώνεται , ενώ εκτοξεύεται η ανεργία και το χρέος της χώρας.

Την επιβίωση της Ευρωζώνης ας την πληρώσουν όσοι έχουν κέρδη από αυτή, είπε και τόνισε ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας κινδυνεύει από την Τράπεζα της Ελλάδας λέγοντας ότι δεν μπορεί να την ελέγξει κανείς.

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Στεκόμαστε και πάλι στα πόδια μας

Στουρνάρας: Έχει ήδη διανυθεί το 80% της απόστασης

Σκληρή μάχη στη Βουλή για τον προϋπολογισμό

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας εκφράζει την Ελλάδα του χθες

Τσίπρας: Η χώρα βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση

Κουβέλης: Καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό

Παπαρήγα: Χωρίς αντίκρισμα το πρωτογενές πλεόνασμα

Ψηφίζεται σήμερα τα μεσάνυχτα ο προϋπολογισμός του 2014

Προϋπολογισμός ενταφιασμού της δημόσιας υγείας

Εικόνα ντροπής: Άδεια έδρανα στη συζήτηση του προϋπολογισμού

Φουντώνουν τα σενάρια ανασχηματισμού

Πυρ ομαδόν στη Βουλή κατά Στουρνάρα

Στρατούλης: Δολοφονικό όπλο ο προϋπολογισμός