ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα πήρε στο κρανίο ο ΓΑΠ με τους «58»

Τα πήρε στο κρανίο ο ΓΑΠ με τους «58»

Αντιδράσεις στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσε το χθεσινό παραπολιτικό της NEWSBOMB για όσα λέγονταν εναντίον του πρώην πρωθυπουργού στην εκδήλωση της Κίνησης των «58».

Δημοσιογράφος που μεταφέρει συχνά σε παλιούς συναδέλφους του το κλίμα στο στρατόπεδο Παπανδρέου, επεσήμανε ότι η εκδήλωση θύμιζε πολιτικό μνημόσυνο για το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ της περιόδου του Κώστα Σημίτη, παρόντος του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού.

Μπορεί μάλιστα οι διοργανωτές να αισθάνονται απολύτως ικανοποιημένοι καθώς, οργανωτικά τουλάχιστον, η εναρκτήρια απόπειρά τους για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη. Ωστόσο οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού δεν παραδέχονται ότι αυτή είναι η ελληνική «Ελιά» αλλά η νεκρανάσταση του «βαθέως ΠΑΣΟΚ», το οποίο δεν μπορεί και δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 1% σε οποιεσδήποτε εκλογές.

«Με τον Μπίστη επικεφαλής δεν μπορείς να πείσεις τους σοσιαλιστές αλλά ολίγους κεντρώους του Κολωνακίου ή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης. Όλοι οι άλλοι πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε στην παρέα που καθόταν στο τραπεζάκι καφετέριας δίπλα στο πιο γνωστό «πουράδικο» της οδού Μηλιώνη... Μάλλον είναι εκνευρισμένος ο ΓΑΠ.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB