ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!

Παπαδημούλης: Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μεταξύ άλλων, για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με το ζήτημα των υποβρυχίων.

«Υπάρχει η εμπειρία αναποτελεσματικών εξεταστικών επιτροπών του “Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει” και του “κουκουλώματος”. Από τον κίνδυνο μιας ακόμη αναποτελεσματικής επιτροπής είναι ακόμη χειρότερο να αρνείται η Βουλή να ψάξει ένα καραμπινάτο σκάνδαλο, για το οποίο ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει πάνω από 2,5 δισ. ευρώ για να πάρει υποβρύχια που να πλέουν στις ελληνικές θάλασσες και 15 χρόνια μετά, τα υποβρύχια όχι μόνο δεν πλέουν, αλλά σκουριάζουν είναι ενεχυριασμένα υπέρ των Γερμανών, με τον κόσμο απολυμένο στους δρόμους να πεινάει, έναν κ. Σάφα, τον οποίο επέλεξε ο κ. Βενιζέλος χωρίς κανένα διαγωνισμό και ο οποίος ανέλαβε τα ναυπηγεία με μία εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

«Η μήτρα του σκανδάλου είναι η σύμβαση Τσοχατζόπουλου το 2000, για την οποία ο Τσοχατζόπουλος είναι στη φυλακή, ακολούθησε η σύμβαση του 2010 για την οποία ψάχνουν άγρια τον Παπαντωνίου – η Realnews έχει συμβάλλει με δημοσιεύματα και το τελευταίο κονδύλι των 13,7 εκ. δολαρίων του κ. Κάντα στη Σιγκαπούρη λέει πολλά- αλλά και ο νόμος Βενιζέλου, όχι κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κατά τη Νέα Δημοκρατία, χειροτερεύει τη σκανδαλώδη ρύθμιση και συμφωνία Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.