Μιχάλης Λιάπης: Από τη Μαλαισία στο… εδώλιο

Newsbomb

Επιστροφή στην πεζή πραγματικότητα για τον Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο, Δευτέρα, στο Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση για τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο με το οποίο συνελήφθη να κυκλοφορεί προ ημερών, προκαλώντας σάλο στην κοινή γνώμη και αναταράξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ, δεν είχε παραστεί την πρώτη φορά στο δικαστήριο, επικαλούμενος απουσία στο εξωτερικό, αλλά και ένα πρόβλημα υγείας (ανεύρυσμα που σε περίπτωση έντονου άγχους του προκαλεί συμφόρηση) και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

Τα πρόστιμα που πλήρωσε αφορούν την κλήση για την ασφάλεια (500 ευρώ), τα φιμέ τζάμια και τον κοτσαδόρο (120 ευρώ, θα πληρώσει το μισό λόγω 10ημερου) και την ασφάλεια αυτοκινήτου. Ο κ. Λιάπης υποχρεώθηκε επίσης να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του 2014, που ανέρχονται σε 1320 ευρώ.

Ο Μιχάλης Λιάπης ...ζει ένα δράμα, αφού γύρισε άρον-άρον από την Κουάλα Λουμπούρ το απόγευμα της Παρασκευής, παρόλο που αρχικά η επιστροφή του ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Ιανουαρίου.

Όπως δήλωσε μάλιστα στους δημοσιογράφους, που του είχαν στήσει «καρτέρι» στο αεροδρόμιο, «Δεν ήταν ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης», δήλωσε ο κ. Λιάπης, και συνέχισε: «Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχω πληρώσει τα τέλη...».

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τις... δύσκολες στιγμές που περνούσε στα εξωτικά μέρη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα κουραστικό ταξίδι. Πήγα να ησυχάσω κι εσείς δεν με αφήσατε»... Η συνέχεια επί του δικαστηρίου.

Το ταξίδι στη Μαλαισία

Απτόητος από το σάλο που προκλήθηκε μετά τη σύλληψή του για την κυκλοφορία του ανασφάλιστου τζιπ με τις πλαστές πινακίδες, ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης έκανε αμέριμνος τις διακοπές του στην εξωτική Κουάλα Λουμπούρ.

«Συνελήφθη» μάλιστα από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει πικάντικους μεζέδες σε κεντρική τουριστική συνοικία, παρέα με αιθέρια ύπαρξη!

Εκτιμάται πως για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του Sheraton ο κ. Λιάπης θα έδινε 1.000 ευρώ και άλλα 4.400 για τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα - Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα.

Με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό που προκύπτει είναι όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ!

Διαβάστε επίσης:

Λιάπης: Πήγα ένα ταξίδι να ξεχάσω το δράμα που ζω! (vid)

Ο Τομπούλογλου, οι Μαραβέλιας και Ζώης και οι Λιάπης και Βλάχος!

Απολυμένη ΕΡΤ: Αν με έλεγαν Λιάπη δεν θα βρισκόμουν στο κρατητήριο

Γιακουμάτος για Λιάπη: Χρειάζεται άμεση ιατρική αντιμετώπιση

Οι ψιλικατζήδες Χάρης και Λιάπης

Ο Μιχάλης Λιάπης «συνελήφθη» στη Μαλαισία με αιθέρια ύπαρξη (Φωτό)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved