ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νταβρής: Δεν είμαι υπάλληλος του κ. Καμμένου!

Νταβρής: Δεν είμαι υπάλληλος του κ. Καμμένου!

Βαριές κατηγορίες εναντίον του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο βουλευτής Γιώργος Νταβρής που τέθηκε εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Είμαι ακόμα επικίνδυνα ανεξάρτητος Έλληνας» και συνέχισε σχετικά με τους λόγους της διαγραφής του. «Νομίζω ότι πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Καμμένο γιατί με διέγραψε. Δεν ήμουν αδικαιολογήτως απών από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ήμουν δικαιολογημένος γιατί, όπως είπα νωρίτερα, ήμουν σε επίσημη αποστολή της Βουλής στον Οργανισμό Ημερήσιων Εκδρομών Πατρών κι αύριο θα καταθέσω τα παραστατικά».

«Επί της ουσίας», συνέχισε «θα δείτε το βίντεο που έχει να κάνει με τα υποβρύχια, γιατί ο κύριος Πρόεδρος μίλησε για διαπλεκόμενα. Εγώ το βράδυ που μιλάγαμε για τα υποβρύχια στη Βουλή ζήτησα από τον κ. Αβραμόπουλο να φέρει το θέμα στην αρμόδια επιτροπή. Εκείνο το βράδυ αναφέρθηκα στον φίλο του κ. Καμμένου, τον κ. Μεϊμαράκη, είναι προφανές, θα το δείτε και στο βίντεο ότι ο κ. Καμμένος ούτε με χειροκρότησε» και συνέχισε αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για τη θέση του κ. Καμμένου στο θέμα των εξοπλισμών: «Εμείς δεν ανεβάσαμε σε ύψιστο βαθμό ποτέ το θέμα της διαπλοκής στις ένοπλες δυνάμεις». «Δεν θα μπορούσα να κάτσω στο ίδιο τραπέζι διαλόγου με τον κ. Καμμένο» είπε, επειδή όπως είπε θεωρεί ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τον έχει αγνοήσει.

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος:Ο κ. Νταβρής διαγράφεται μέχρι να να γυρίσει στο «σπίτι» του!

Διεγράφη ο Γ. Νταβρής από την ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Καμμένος: «Θα δούμε» για τις διαγραφές βουλευτών

Συνεδριάζει η ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Καμμένος: Πρόσκληση επιστροφής σε όσους έφυγαν- Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος:Η ομιλία μου θα είναι ένα πολύ ισχυρό πολιτικό μήνυμα!