ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος:Ο κ. Νταβρής διαγράφεται μέχρι να να γυρίσει στο «σπίτι» του!

Καμμένος:Ο κ. Νταβρής διαγράφεται μέχρι να να γυρίσει στο «σπίτι» του!

«Με ιδιαίτερα μεγάλη λύπη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θέλουμε ομόφωνα να δηλώσουμε ότι θα στενοχωρήσουμε ιδιαίτερα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την κυβέρνηση και την τρόικα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μέτα την ολοκλήρωση της συνεδριάσης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κινήματος.

«Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί. Μπορούν να συνεχίσουν να ανησυχούν, με μία μόνο απώλεια, του βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του.

Με σύμπνοια, σαν μια γροθιά, με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όλης της Ελλάδας, θα προχωρήσουμε, προκειμένου να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Είναι πολλοί οι τραπεζίτες, οι εκδότες και οι καναλάρχες που άλλοι έχουν συλληφθεί και άλλοι πρέπει να συλληφθούν».

Τις πιθανές διαγραφές είχε προαναγγείλει πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση θα βγούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και θα αποτελέσουμε την πολιτική δύναμη εκείνη, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη ημέρα».

giavanopoulos ok

Δεν έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις Γιοβανόπουλου - Χρυσοβελώνη

Πέραν αυτών, τις παραιτήσεις από την θέση του γραμματέα της ΚΟ και του αναπληρωτή γραμματέα κατέθεσαν οι Κ. Γιοβανόπουλος και Μαρίνα Χρυσοβελώνη χωρίς όμως να γίνουν αποδεκτές. Να σημειωθεί ότι τις παραιτήσεις είχε ζητήσει ο κ. Τέρενς Κουίκ μετά την ηχηρή απουσία τους από το Εθνικό Συνέδριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος έκρινε ότι η στάση των εν λόγω βουλευτών δεν είχε σκοπό να υπονομεύσει το κόμμα ενώ και ο κ. Κουίκ απέσυρε τις δηλώσεις περί «φράξιας».

Ενδεικτικό του «πανηγυρικού» κλίματος είναι και το γεγονός ότι οι κυρίες Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Ραχήλ Μακρή, βγήκαν αγκαλιασμένες - έστω και αν ανάμεσά τους ήταν η κυρία Σταυρούλα Ξουλίδου - σηματοδοτώντας το τέλος μιας σφοδρής βεντέτας.

175306

Οι «δικαιολογημένοι» και ο ...«αδικαιολόγητος»

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη συνεδρίαση απουσίαζαν δικαιολογημένα η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σύμφωνα με συνεργάτη του κ. Καμμένου βρίσκεται στο νοσοκομείο, ο επίσης βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γαβριήλ Αβραμίδης λόγω οικογενειακού πένθους και ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, ο οποίος βρίσκεται σε αποστολή στο Στρασβούργο. Μοναδικός αδικαιολογήτως απών ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής, ο οποίος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ανέφερε ότι «θα τα πούμε από αύριο».

Διαβάστε επίσης:

Διεγράφη ο Γ. Νταβρής από την ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Καμμένος: «Θα δούμε» για τις διαγραφές βουλευτών

Συνεδριάζει η ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Καμμένος: Πρόσκληση επιστροφής σε όσους έφυγαν- Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος:Η ομιλία μου θα είναι ένα πολύ ισχυρό πολιτικό μήνυμα!