ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος:Η ομιλία μου θα είναι ένα πολύ ισχυρό πολιτικό μήνυμα!

Καμμένος:Η ομιλία μου θα είναι ένα πολύ ισχυρό πολιτικό μήνυμα!

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, ενώ αύριο στις 11 το πρωί, θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Βασικό αντικείμενο της σημερινής συνεδρίασης είναι οι ευρωεκλογές, ενώ αύριο θα τεθεί και το θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς και των συνολικότερων πολιτικών εξελίξεων. «Η ομιλία μου θα είναι ένα πολύ ισχυρό πολιτικό μήνυμα», είπε ο κ. Καμμένος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αποφεύγοντας να δώσει το στίγμα της αυριανής του ομιλίας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος στην εισήγησή του αναμένεται να δώσει το στίγμα για τη στάση του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου το κλίμα στο κόμμα είναι υπέρ της συνεργασίας και στήριξης υποψηφίων που προέρχονται από τον αντιμνημονιακό χώρο.

Επίσης θα γίνει εκτενής αναφορά από τον κ. Καμμένο στις εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και στη δική του στάση όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στις πιθανές ζυμώσεις στον αντιμνημονιακό χώρο, και ειδικότερα στον κεντροδεξιό χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ