Β. Κόλλια: Αποφασισμένη να θέσει την ισότητα των Φύλων στο επίκεντρο

Newsbomb

Ιδιαίτερη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων, Βάσως Κόλλια, η οποία έχει πάρει πάνω της το στοίχημα οργάνωσης μίας πλειάδας δράσεων και νομοθετικών πρωτοβουλιών στον τομέα της Ισότητας και στο πλαίσιο της Προεδρίας που έχει ξεκινήσει να ασκεί η χώρα μας στην Ε.Ε.

Η Βάσω Κόλλια, η θητεία της οποίας επί κυβέρνησης Καραμανλή στην Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς θεωρείται από τις πλέον επιτυχημένες, δείχνει αποφασισμένη να επαναφέρει τα θέματα ισότητας στην καρδιά της κυβερνητικής ατζέντας.

Σύμφωνα με την ίδια η ελληνική Προεδρία αποτελεί την μεγαλύτερη ευκαιρία για να αναδειχθεί η παράμετρος της διασύνδεσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας με την ανάπτυξη της οικονομίας.

Δεν είναι ίσως τυχαίο ότι η Βάσω Κόλλια θεωρείται από τις πιο δυναμικές γυναικείες παρουσίες που υπάρχουν στην κυβέρνηση και η ίδια, ως προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά στην θέση της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων, έχει βάλει τα δυνατά της να αποδείξει ότι δεν χωρούν εκπτώσεις στα θέματα ισότητας ένεκα της οικονομικής κρίσης, όπως λανθασμένως πιστεύουν πολλοί.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved